Tuesday, October 4, 2022

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Ѓорѓи Петрушев

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денес се дружиме со талентираниот, уникатен, млад креатор Ѓорѓи Петрушев. Рецептите се засноваат на начинот на кој состојките се...

Рецепт за убав ден на Христина Златановска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува мејкап артистката Христина Златановска.  Во време на секакви модни трендови, кои се менуваат преку ноќ, многу...

Рецепт за убав ден од Марија Костадиновска

Денес во рубриката „Рецепт за убав“ ден се дружиме со писателката Марија Костадиновска.  Честопати се запрашувам дали постои совршен „рецепт“ за убав ден? За убава седмица?...

Рецепт за убав ден на Моника Јовановска

Македонката која беше дел од српско реално шоу, Моника Јовановска го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk.  Рецептот за убав ден...

Рецепт за убав ден на Ивана Мангароска

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денеска се дружиме со Ивана Мангароска. Насмеана и позитивна водителка која долги години наназад ја гледаме на малите...

Рецепт за убав ден на Анастасија Чадо

Модната креаторка Анастасија Чадо го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk.  Мојот рецепт за убав ден започнува така што кога ќе...

Рецепт за убав ден на Борис Цветановски – Ris Flower

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува уникатниот и талентиран музичар Борис Цветановски кој го знаете под псевдонимот Ris Flower.  Не сум човек...

Рецепт за убав ден на Лара Иванова

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денеска со вас се дружи талентираната Лара, девојката со ангелски глас.  Не постои посебен рецепт за убав ден, нема...

Рецепт за убав ден на Стефан Миленков

Денес во рубриката „Рецепт за убав“ ден се дружиме со авторот на книгата „Страв“ - Стефан Миленков. За...

Рецепт за убав ден на Христијан Младеновски

Младиот, талентиран и уникатен дизајнер Христијан Младеновски денеска се дружи со вас во рубриката „Рецепт за убав ден“.