Tuesday, October 26, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Александра Шијакоска

Таа е млада и секогаш насмеана девојка која ги следи трендовите и е вљубена во модата. Денеска зборува за тоа што и го прави...

Рецепт за убав ден на Магдалена Симоновска Шевро

Таа е најпознатата дизјанерка на чевли во земјава. На социјалните мрежи секојдневно ни го привлекува вниманието со своите модни комбинации кои се фантастични, а...

Рецепт за убав ден на Ангела Гелинческа

Мојот рецепт за убав ден секогаш започнува со утрински кардио вежби. Одлично е за да се расонам и да го размрдам телото. Бидејќи сум...

Рецепт за убав ден на Бибе Милошевиќ

Бибе Милошевиќ ја знаеме како девојка која секогаш сака да помага и е иницијаторка на многу хумани мисии во обид да им се помогне...

Рецепт за убав ден на Лиса Баута Шакири

Рецептот за убав ден со нашите читатели денеска го открива секогаш насмеаната и шармантната Лиса Баута Шакири. Мојот рецепт за убав ден е многу едноставен....

Рецепт за убав ден на Марта Ѓоргиевска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ се трудиме секогаш да имаме оригинални личности со уникатни рецепти за убав ден. Една таква личност е и...

Интервју со Симона Попоска: Ова е лошо време за македонската музика!

Младата македонска пејачка Симона Попоска која е дел од The Sound Messengers во денешното интервју за порталот ubavo.mk открива кои се нејзините соништа, како...

Рецепт за убав ден на Леон Бакрачески

Рецептот за убав ден,  денес го споделува Леон Бакрачески. Тој има оригинален, креативен, уникатен рецепт со слатки состојки... Рецептот за убав ден најчесто зависи од...

Рецепт за убав ден на Христина Мандилова

Рецепт за убав ден ден за читателите на ubavo.mk денеска споделува Христина Мандилова, пирсинг артист и креативна мајка. Рецептот е едноставен: детска смеа на тони....

Рецепт за убав ден на Марија Трифуновска Тасеска

И денеска, во рубриката „Рецепт за убав ден“ имаме една млада жена која е вљубена во книгите. Со вас, ја открива убавината на нејзиниот ден. Ретко...