Tuesday, October 26, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Сандра Јовановска

Рецептот за убав ден денеска го споделува убавата и шармантна Сандра Јовановска. Среќна сум кога денот ќе го започнам додека остатокот од градот уште спие,...

Рецепт за убав ден на Ивана Наскова

Ја знаете како водителка на добропознтата емисија „На шанк“. Ивана Наскова денеска со нас ја споделува убавината на денот... Мојот убав ден започнува со чаша...

Рецепт за убав ден на Теа Пупкова

Рецептот за убав ден денеска го споделува младата и талентирана Теа Пупкова. Ги сакам утрата бидејќи се тивки и тоа ме прави среќна. Го сакам...

Рецепт за убав ден на Дарија Џинџер

Дарија е креативна девојка која на Истаграм редовно објавува супер интересни и магични фотки, полни инспирација и креација. Читнете го нејзиниот рецепт...

Интервју со Вера Калин: За среќните животи во суштина никој и...

Вера Калин е најчитана македонска авторка за 2016 година. Нејзините дела се одлично прифатени од домашната читателска публика. Во ова интервју за ubavo.mk, зборува за...

Рецепт за убав ден на Ивана Јаневска

Ако немаш насмевка, ќе ти дадам една од моите е мотото на оваа девојка за убав ден!  Верувам дека секој ден може да биде убав....

Рецепт за убав ден на Душко Трифуновски

Овој пат со читателите на убаво.мк својот рецепт за убав ден го споделува младиот автор Душко!  Многу е важно дали ќе ја употребиме ноќта продуктивно...

Рецепт за убав ден на Ивана Балабанова

Таа е млада девојка која обожава да танцува и верува дека секој ден може да биде убав. Ивана Балабанова ни го раскажа нејзиниот рецепт...

Рецепт за убав ден на Фросина Фран Ангеловска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува уникатната Фрози Фран! Во блендер ставете едно меко будење, по можност без аларм. А, ако ви...

Рецепт за убав ден на Ангела Ѓоргиева

Денешниот рецепт со вас го споделува модната блогерка и моделот Ангела Ѓоргиева. Таа е млада и успешна, позитивна и уникатна.  Утрото ми започнува со гушкање...