Thursday, December 9, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Ема Димитрова

Не сите девојки сакаат викендите да ги поминуваат по кафулиња, има и такви кои сакаат да планинарат. Запознајте ја Ема Димитрова! За мене најубави денови...

Рецепт за убав ден на Андријана Јовановска

Денеска со вас својот рецепт за убав ден го споделува новинарката Андријана! За мене е убав секој ден...

Рецепт за убав ден на Деспина Царева

Таа е модел, беше Мис Бикини на Балканот во 2013 година. Имавте можност да ја гледате на малите екрани а нејзиниот Инстаграм...

Рецепт за убав ден на Мирослав Кацаров

Водителот Мирослав Кацаров денеска го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk. Искрен да бидам...

Рецепт за убав ден на Драгана Младеновска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Драгана Младеновска. Таа е магистер по фармација и диететика, аеробик и пилатес инструктор....

Рецепт за убав ден на Игор Митровиќ

Рецептот за убав ден денеска го споделува секогаш насмеаниот музичар, Игор Митровиќ. Знаете како? Животот е многу краток за да не ги користиме сите мигови да...

Рецепт за убав ден на Марија Здравеска

Таа е фитнес инструкторка и Мис бикини за 2016 и 2017 година. Денеска, го споделува нејзиниот рецепт за убав ден. Мојот рецепт за убав ден...

Рецепт за убав ден на Благица Ѕунзуровска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува младата талентирана Благица која ја освои публиката со својот ангелски глас!  Секој ден ми е убав...

Рецепт за убав ден на Тадеј Матијашич

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува спортистот Тадеј Матијашич! Денот го започнувам со утрински тренинг на кеј, потоа со мојата сакана појадуваме,...

Рецепт за убав ден на Марк Де Јонг

Шеф Марк од кулинарската емисија Брза кујна денеска со вас го споделува својот рецепт за убав ден. Мислам...