Thursday, December 9, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Сандра Јовановска

Рецептот за убав ден денеска го споделува убавата и шармантна Сандра Јовановска. Среќна сум кога денот ќе го започнам додека остатокот од градот уште спие,...

Рецепт за убав ден на Тања Ѓореска

Позади Инстаграм профилот tanjas.kitchen е една креативна млада дама која секојдневно изненадува со своите супер интересни и вкусни рецепти - Тања Ѓореска...

Рецепт за убав ден на Кика Авеиро!

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Кика. Таа е една инспиративна, уникатна и позитивна девојка која треба да ја заследите...

Рецепт за убав ден на Мартина Димоска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ дознаваме кои се нештата коишто и го прават денот убав на позитивната и креативна Мартина Димоска!  Убавото утро е...

Рецепт за убав ден на Зои Блаж

Девојката со убав глас, Зорица Блажева денеска го споделува својот рецепт за убав ден со вас!  Мојот рецепт за убав ден е кога ги правам...

Рецепт за убав ден на Марк Де Јонг

Шеф Марк од кулинарската емисија Брза кујна денеска со вас го споделува својот рецепт за убав ден. Мислам...

Интервју со Анкица Стојановска Митровска: Ние сме такви какви што сме...

Ја гледате на телевизија, ја слушате на радио. Секогаш насмеана и полна со позитивна енергија, Анкица Стојановска Митровска во ова интревју зборува за почетоците...

Рецепт за убав ден на Билјана Бејковска

Денеска, рецептот за убав ден го споделува Билјана Бејковска, Секретар на Центар за човекови права „АМОС“-Битола За да ми биде убав, денот го започнувам со...

Рецепт за убав ден на Дарија Џинџер

Дарија е креативна девојка која на Истаграм редовно објавува супер интересни и магични фотки, полни инспирација и креација. Читнете го нејзиниот рецепт...

Рецепт за убав ден на Марта Ѓоргиевска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ се трудиме секогаш да имаме оригинални личности со уникатни рецепти за убав ден. Една таква личност е и...