Thursday, December 9, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Емилија Пендева

Рецептот за убав ден денеска со вас го споделува уникатната Емилија Пендева!  Текот на денот секогаш ми го диктира првата мисла. Кога се будам пред...

Рецепт за убав ден на Серџо Спасов

Познатиот фитнес тренер Серџо Спасов го споделува неговиот рецепт за убав ден... Ранобудник! Станувам пред сите дома и ги будам со моето спремање на првиот...

Рецепт за убав ден на Искра Коровешовска

Денес во рубриката „Рецепт за убав ден“ се дружиме со новинарката и уредничката на ТВ Алфа - Искра Коровешовска.

Рецепт за убав ден на Емилија Златкова Анастасова

Авторката Емилија Златкова Анастасова денеска го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk Имав една баба...

Рецепт за убав ден на Леон Бакрачески

Рецептот за убав ден,  денес го споделува Леон Бакрачески. Тој има оригинален, креативен, уникатен рецепт со слатки состојки... Рецептот за убав ден најчесто зависи од...

Рецепт за убав ден на Лена Заткоска Маротов

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува девојката со супер убав вокал Лена Заткоска Маротов! Специјално будење во 06 часот од мојот мобилен,...

Рецепт за убав ден на Ана Ристова

Денешниот рецепт за убав ден го споделува талентираната мејкап артистка Ана, девојката која комбинира уникатни модни комбинации и го разубавува Инстаграм просторот.  Добрата музика и...

Интервју со Ивана Кнез: Многу е тешко да си жена денес…

Ивана Кнез е млада македонска дизајнерка која стои зад брендот Драма, кој силните жени го обожаваат. Нејзините креации се храбри, совршени, поинакви и ги...

Рецепт за убав ден на Давор Панчевски

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Давор,  Dave's Kitchen - неговата книга Гответе насмеани е веќе во продажба. Тој има...

Рецепт за убав ден на Ангелина Василевска

Ангелина Василевска психолог и образовен асистент за деца со посебни потреби денеска го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk. Сметам дека не постои однапред...