Thursday, December 9, 2021

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Мичо Мало Стапало

Тој обожава да вежба и да се храни здраво. Денеска, не споделува рецепт за здрав оброк, туку за убав ден. Мојот рецепт за убав ден...

Рецепт за убав ден на Ана Стојанов

Рецептот за убав ден го споделува шармантната и секогаш насмеана телевизика водителка и новинарка, Ана Стојанов. Ако треба да кажам само неколку зборови кои ќе...

Рецепт за убав ден на Леон Бакрачески

Рецептот за убав ден,  денес го споделува Леон Бакрачески. Тој има оригинален, креативен, уникатен рецепт со слатки состојки... Рецептот за убав ден најчесто зависи од...

Рецепт за убав ден на Билјана Бејковска

Денеска, рецептот за убав ден го споделува Билјана Бејковска, Секретар на Центар за човекови права „АМОС“-Битола За да ми биде убав, денот го започнувам со...

Рецепт за убав ден на Марија Здравеска

Таа е фитнес инструкторка и Мис бикини за 2016 и 2017 година. Денеска, го споделува нејзиниот рецепт за убав ден. Мојот рецепт за убав ден...

Интервју со Милена Антовска: Кога се сака, сè се може

Таа е ранобудна девојка која во утринските часови ја гледаме на телевизијата Канал 5. Секогаш насмеана и позитивна успева да го привлече нашето внимание....

Рецепт за убав ден на Александра Шијакоска

Таа е млада и секогаш насмеана девојка која ги следи трендовите и е вљубена во модата. Денеска зборува за тоа што и го прави...

Рецепт за убав ден на Ивана Јаневска

Ако немаш насмевка, ќе ти дадам една од моите е мотото на оваа девојка за убав ден!  Верувам дека секој ден може да биде убав....

Рецепт за убав ден на Лиса Баута Шакири

Рецептот за убав ден со нашите читатели денеска го открива секогаш насмеаната и шармантната Лиса Баута Шакири. Мојот рецепт за убав ден е многу едноставен....

Рецепт за убав ден на Марија Трифуновска Тасеска

И денеска, во рубриката „Рецепт за убав ден“ имаме една млада жена која е вљубена во книгите. Со вас, ја открива убавината на нејзиниот ден. Ретко...