Monday, March 8, 2021

Убави луѓе

Интервју со Драган Таневски: Од љубов е невозможно човек да се...

Неговите постови на социјалната мрежа Facebook секојдневно ги читаат, лајкуваат и споделуваат илјадници луѓе. Тој пишува за нештата кои не можеме да ги допреме,...

Рецепт за убав ден на Ема Димитрова

Не сите девојки сакаат викендите да ги поминуваат по кафулиња, има и такви кои сакаат да планинарат. Запознајте ја Ема Димитрова! За мене најубави денови...

Рецепт за убав ден на Ирина Поповска

Денот е долг и неретко заморен, но постојат неколку мали слатки задоволства што може да го променат моето расположение во многу кус рок. Нешто...

Рецепт за убав ден на Соња Николовска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ денеска се дружиме со Соња Николовска, млада девојка која ни откри кои состојки ги има нејзиниот рецепт за...

Интервју со Момчило Куфојанакис: Целиот универзум е една голема музичка кутија!

Би сакале да ве запознаеме одблиску со Момчило Куфојанакис, еден од најталентираните виолинисти во нашата земја. Иако со својата работа го има пропатувано светот...

Рецепт за убав ден на Ангела Гелинческа

Мојот рецепт за убав ден секогаш започнува со утрински кардио вежби. Одлично е за да се расонам и да го размрдам телото. Бидејќи сум...