Saturday, April 1, 2023

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден на Оља Петрушевска Томева

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денеска се дружиме со писателката Оља Петрушевска Томева.  Јас сум личност што секојдневно има многу активности, бидејќи сама си...

Рецепт за убав ден на Бојан Велевски

Актерот и стенд-ап комичар Бојан Велевски денеска со Вас го споделува својот рецепт за убав ден.  Од јануари решив дека конечно после пет години ќе...

Рецепт за убав ден на Давид Карадачки

Мејкап артистот Давид Карадачки е денешен гостин во рубриката "Рецепт за убав ден".  Обично денот го започнувам со шолја кафе, со убава енергија и позитивен...

Рецепт за убав ден на Ерина Богоева

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денеска со вас се дружи Ерина Богоева. Таа е креативна, талентирана и успешна, за повеќето од вас позната...

Рецепт за убав ден на Ѓорѓи Петрушев

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денес се дружиме со талентираниот, уникатен, млад креатор Ѓорѓи Петрушев. Рецептите се засноваат на начинот на кој состојките се...

Рецепт за убав ден на Христина Златановска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува мејкап артистката Христина Златановска.  Во време на секакви модни трендови, кои се менуваат преку ноќ, многу...

Рецепт за убав ден од Марија Костадиновска

Денес во рубриката „Рецепт за убав“ ден се дружиме со писателката Марија Костадиновска.  Честопати се запрашувам дали постои совршен „рецепт“ за убав ден? За убава седмица?...

Рецепт за убав ден на Моника Јовановска

Македонката која беше дел од српско реално шоу, Моника Јовановска го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk.  Рецептот за убав ден...

Рецепт за убав ден на Ивана Мангароска

Во рубриката "Рецепт за убав ден" денеска се дружиме со Ивана Мангароска. Насмеана и позитивна водителка која долги години наназад ја гледаме на малите...

Рецепт за убав ден на Анастасија Чадо

Модната креаторка Анастасија Чадо го споделува својот рецепт за убав ден со читателите на www.ubavo.mk.  Мојот рецепт за убав ден започнува така што кога ќе...