Tuesday, June 22, 2021
Home Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден на Бибе Милошевиќ

Бибе Милошевиќ ја знаеме како девојка која секогаш сака да помага и е иницијаторка на многу хумани мисии во обид да им се помогне...

Рецепт за убав ден на Лиса Баута Шакири

Рецептот за убав ден со нашите читатели денеска го открива секогаш насмеаната и шармантната Лиса Баута Шакири. Мојот рецепт за убав ден е многу едноставен....

Рецепт за убав ден на Марта Ѓоргиевска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ се трудиме секогаш да имаме оригинални личности со уникатни рецепти за убав ден. Една таква личност е и...

Рецепт за убав ден на Леон Бакрачески

Рецептот за убав ден,  денес го споделува Леон Бакрачески. Тој има оригинален, креативен, уникатен рецепт со слатки состојки... Рецептот за убав ден најчесто зависи од...

Рецепт за убав ден на Христина Мандилова

Рецепт за убав ден ден за читателите на ubavo.mk денеска споделува Христина Мандилова, пирсинг артист и креативна мајка. Рецептот е едноставен: детска смеа на тони....

Рецепт за убав ден на Марија Трифуновска Тасеска

И денеска, во рубриката „Рецепт за убав ден“ имаме една млада жена која е вљубена во книгите. Со вас, ја открива убавината на нејзиниот ден. Ретко...

Рецепт за убав ден на Теона Манго

Младата битолчанка Теона Манго која е вљубена во модата, фотографијата, блогерството и патувањата денеска ни го открива нејзиниот супер рецепт за убав ден :) Имам...

Рецепт за убав ден на Тина Мицковска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ денеска се дружиме со Тина Мицковска, млада и насмеана девојка која има интересни методи за тоа како да...

Рецепт за убав ден на Ивана Јаневска

Ако немаш насмевка, ќе ти дадам една од моите е мотото на оваа девојка за убав ден!  Верувам дека секој ден може да биде убав....

Рецепт за убав ден на Ана Стојанов

Рецептот за убав ден го споделува шармантната и секогаш насмеана телевизика водителка и новинарка, Ана Стојанов. Ако треба да кажам само неколку зборови кои ќе...