Monday, March 8, 2021

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден на Сања Савеска

Водителката Сања Савеска денеска со вас го споделува својот рецепт за убав ден. Уживајте! Рецепт за убав ден...

Рецепт за убав ден на Лиса Баута Шакири

Рецептот за убав ден со нашите читатели денеска го открива секогаш насмеаната и шармантната Лиса Баута Шакири. Мојот рецепт за убав ден е многу едноставен....

Рецепт за убав ден на Бети Стојанова

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Бети, нејзините фотографии навистина оставаат без здив. Бети е девојка која треба да ја...

Рецепт за убав ден на Ева Јакимовска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Ева, девојката која ја гледате на малите екрани.  Позитивна енергија, неколку насмевки, љубезност и време за...

Рецепт за убав ден на Виктор Апостоловски

Рецептот за убав ден денеска го споделува талентираниот музичар Виктор Апостоловски, кој плени со неговиот глас и харизма. Крадеш три насмевки! - Знам дека на...

Рецепт за убав ден на Анастасија Аврамовска

Дознајте од што се состои рецептот за убав ден на Анастасија, девојката со ангелски глас. Дефинитивно шолја кафе, добра музика и позитивна енергија го прават...

Рецепт за убав ден на Билјана Бејковска

Денеска, рецептот за убав ден го споделува Билјана Бејковска, Секретар на Центар за човекови права „АМОС“-Битола За да ми биде убав, денот го започнувам со...

Рецепт за убав ден на Јелена Спенџарска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува позитивната Јелена која преку малите екрани секојдневно шири позитив!  Денот секогаш, ама секогаш ми започнува со...

Рецепт за убав ден на Тамара Стојковска

Денеска со вас својот рецепт за убав ден го споделува пејачката Тамара Стојковска. Утрото ми започнува со кафе и...

Рецепт за убав ден на Мартина Митревска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Мартина, девојката со прекрасен глас. Мојот рецепт за убав ден е пеење, постојана насмевка, позитивна енергија,...