Monday, March 8, 2021

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден на Наталија Славева

Наталија Славева ни ја открива тајната за убав ден. Нејзиниот рецепт има неколку интересни состојки и зачини... Прво на кое помислувам секое утро е убаво,...

Рецепт за убав ден на Магдалена Блажевска

Магдалена е млада и амбициозна мејк ап артистка која за читателите на ubavo.mk споделува што е она што и го прави денот убав: Немам некој...

Рецепт за убав ден на Андреј Папаз Ѓоргиевски

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ дознаваме кои се нештата коишто му го прават денот убав на талентираниот моден дизајнер и костимограф, Андреј Папаз...

Рецепт за убав ден на Снежана Билко

Снежана Билко е мотивациски говорник, секогаш со позитивна енергија, насмеана и среќна. Денеска, споделува што треба да направите за денот да ви биде убав. Кога...

Рецепт за убав ден на Бибе Милошевиќ

Бибе Милошевиќ ја знаеме како девојка која секогаш сака да помага и е иницијаторка на многу хумани мисии во обид да им се помогне...

Рецепт за убав ден на Тина Мицковска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ денеска се дружиме со Тина Мицковска, млада и насмеана девојка која има интересни методи за тоа како да...

Рецепт за убав ден на Ема Димитрова

Не сите девојки сакаат викендите да ги поминуваат по кафулиња, има и такви кои сакаат да планинарат. Запознајте ја Ема Димитрова! За мене најубави денови...

Рецепт за убав ден на Ирина Поповска

Денот е долг и неретко заморен, но постојат неколку мали слатки задоволства што може да го променат моето расположение во многу кус рок. Нешто...

Рецепт за убав ден на Соња Николовска

Во рубриката „Рецепт за убав ден“ денеска се дружиме со Соња Николовска, млада девојка која ни откри кои состојки ги има нејзиниот рецепт за...

Рецепт за убав ден на Ангела Гелинческа

Мојот рецепт за убав ден секогаш започнува со утрински кардио вежби. Одлично е за да се расонам и да го размрдам телото. Бидејќи сум...