Monday, March 8, 2021

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден на Бојана Стојменовиќ

Денешниот рецепт за убав ден го споделува Бојана Стојменовиќ- психолог, семеен и системски советник.  Рецепт за убав ден ? Мислам дека се уште го немам...

Рецепт за убав ден на Кика Авеиро!

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Кика. Таа е една инспиративна, уникатна и позитивна девојка која треба да ја заследите...

Рецепт за убав ден на Даниела Ѓуровска

Денеска со вас својот рецепт за убав ден го споделува младата и талентирана дизајнерка Даниела Ѓуровска.  Прво нешто пред да официјално ми почне денот е оној...

Рецепт за убав ден на Александра Јовановска

Со позитивната Александра се дружите редовно пред малите екрани, а денес со вас таа го споделува нејзиниот рецепт за убав ден.  За убав и успешен...

Рецепт за убав ден на Ангела Ѓоргиева

Денешниот рецепт со вас го споделува модната блогерка и моделот Ангела Ѓоргиева. Таа е млада и успешна, позитивна и уникатна.  Утрото ми започнува со гушкање...

Рецепт за убав ден на Димитар Атанасовски

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Димитар Атанасовски. Тој зрачи со позитивна енергија, веќе знаете, но и неговиот рецепт за...

Рецепт за убав ден на Софиа Јанева

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува урбаната модна блогрека која мотивира и инспирира со прекрасни фотки на Инстаграм. Мојот рецепт за убав...

Рецепт за убав ден на Давор Панчевски

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Давор,  Dave's Kitchen - неговата книга Гответе насмеани е веќе во продажба. Тој има...

Рецепт за убав ден на Бети Стојанова

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Бети, нејзините фотографии навистина оставаат без здив. Бети е девојка која треба да ја...

Рецепт за убав ден на Мартина Митревска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Мартина, девојката со прекрасен глас. Мојот рецепт за убав ден е пеење, постојана насмевка, позитивна енергија,...