Saturday, March 6, 2021

Убави дестинации

Вљубете се во овој чудесен остров!

Мауи е втор по фолемина хавајски остров. Визија од зеленило и интензивна природа која вреди да се види и доживее. Бескраен океан со корални...

Волшебна дестинација која ќе ви го понуди најдобриот одмор во вашиот...

Искористете го максимално летото и дозволете си едно уникатно патување кое засекогаш ќе остане во вашите сеќавања. Големиот Гете еднаш запишал дека Италија не би...

Таинствен свет со чудесни пештери, високи карпи и ендемски видови на...

На околу 17км од Скопје, по долината на реката Треска, се крие таинствен свет со чудесни пештери, високи карпи, ендемски видови на пеперутки, лековити...

За љубителите на злато ова е идеална дестијација!

Дубаи е еден од седумте емирати кои се наоѓаат на брегот на Персискиот Залив. Сместен е на делот каде се соединуваат Европа, африка и...

Совршени дестинации за меден месец

Свадбата заврши и сега е време да размислите каде би оделе на меден месец. Ваквото патување е еднаш во животот, затоа одберете дестинација на...

Остров на кој се галат минатото и сегашноста

Денеска ве носиме на еден волшебен медитерански остров кој се карактеризира со планински релјеф, ниски брегови, богат со флора и фауна и изразена медитеранска...

Уметност сместена среде природна убавина

Нека ваквите места бидат ваша честа дестинација за релаксација. Посетувајте ги секогаш кога сте во можност за да го одморите умот од секојдневниот стрес. На...

Дестинација од филм која е идеална за летен одмор

Доколку го планирате вашиот летен одмор кон крајот на летотo, а се уште ја немате пронајдено вашата вистинска дестинација, ние имаме еден одличен предлог...

Идеални велигденски патувања!

Ниските температури набрзо ке поминат, а потоа одеднаш ќе дојде убаво време и можност за патување. Велигденските патувања се идеални бидејќи цените не се...

Дестинација за сите генерации!

Во областа меѓу територијата на Република Грција и островот Кипар, се наоѓа Родос, а нејговиот источен дел е најгусто населен, каде што е исто...