Saturday, February 27, 2021

Убави муабети

Знаеш среќо, не ме допирале со зборови, не ме ни соблекувале...

Знаеш среќо, никогаш не ме соблекле со зборови,никогаш не ме допреле толку длабоко за да посакам да ја отворам душата, да речам...

Жена – ќе преќути и кога и се вреска…

Реков си олеснав на душата Да се биде жена, засекогаш осуденаАко сингл зошто си синглАко немате деца, зошто ги...

Лазаревиќ: Кои се придобивките од масло од Макадамија за вашата коса?

Третман за коса со масло од Макадамија во Фризерско студио Лазаревиќ! Маслото од орев Макадамија има најголеми концентрации...

Силните живеат и умираат сами!

Волците умираат сами - тоа е точно, силните и храбри луѓе живеат и умираат сами. Иако по некое непишано правило околу нив има многу...

Силата на љубовта

Еден маж гледа една млада жена во Градскиот Парк, ја смета за привлечна и седнува на клупата до неа додека храни некои...

Прочитајте го ова пред да одлучите повторно да го отворите срцето...

Никогаш не се согласувајте на помалку отколку што заслужувате. Изодевте долг пат да бидете таму каде што сте сега. Преживеавте толку многу болка што...

Животот на леваците не е лесен!!!

Со само 10% од населението се леваци, на сите други може да им биде лесно да заборават дека живееме во свет со...

Животот е постојана борба на самата индивидуа, борба со себе, натпревар...

За животот, убавините, радостите и среќата. Животот е дар, поклонение кое треба да го живееме во вистинска смисла...

Среќата не доаѓа толку едноставно

Големите куќи, богатството, скапите автомобили, брендираната гардероба, гламурот и сјајот нема да направат од нас подобри и посреќни луѓе. Можеби за миг...

Треба да се љубиш себе си, за да можеш да љубиш...

Здравата љубов кон себе е голема религиозна вредност. Човек кој не се сака самиот себе си никогаш нема да може да сака некој друг. Првиот...