Monday, March 8, 2021

Убави муабети

Јас се изгорев, немојте и вие!

Најкардиналната грешка на една жена е што често пати умее да заборави колку вреди. Па, зар некој може да ни биде поважен од нас...

Милион причини поради кои го љубам безрезервно

Го љубам поради бакнежите од кои веднаш зовривам, образите секундарно пеколно ми се вцрвенуваат, а во стомакот ми се разбеснуваат убави пеперутки. Го љубам поради...

Мачка си ја спасила фамилијата во 1963 година

Еј, моја Цицо и по педесет и три години јас те спомнувам. Многу си ја сакав. Мојата мачка Цица беше рамноправен член на нашето...