Tuesday, October 4, 2022

Желбите на вашите домашни миленичиња

Некои работи кои сака, а не може да ви ги каже и треба да ги знаете за вашето домашно милениче, најверно пријателче. - Секоја разделба со...

Има жени кои се магнет за мажи!

Ги прашавме мажите што ја прави жената привлечна, а одговорите многу нè изненадија. Иако физичкиот изглед е она што прво го забележуваат,...

Жената може да се помири со фактот дека партнерот спиел со...

Изневерувањето значи дека во врската постои лага, некој вид двоен живот. Оној кој изневерува често пати живее во хаос, во лага и играјќи прљава...

„Зарем јас и ти не сме како два тома од иста...

Љубовта е смислата на нашето постоење. Без неа, светот би бил едно сиво место во кое никој нема да сака да живее. Токму затоа,...

Марија Кири Склодовска: „Животот не е лесен за кој било од...

Пионерката во областа на радиоактивноста, Марија Склодовска – Кири била уникатна жена, не само поради своето огромно интересирање за науката, туку и поради нејзините...

Работам, по цел ден работам за на тебе да не мислам…

Кога мислам на тебе или се чувствувам како најсреќната жена на светот или како најтажната. Нема средина. Или тагувам или се радувам. Кога со...

Природни и искрени девојки – вид кој изумира!

За сите оние кои во овој свет со изопачени вредности останаа исти и така станаа поинакви ... Да бидам искрена, за текстов да го напишам...

Вистинскиот маж нема да бара вакви работи од вас…

Вистинскиот маж се познава веднаш. По работите кои ги прави и бара од вас да ги правите вие ќе можете да препознаете дали сте...

Во туѓина не е лесно, ама…

Во последно време се соочувам со различни реакции околу мојата одлука да се преселам во странство. Едни ми честитаат, други ме убедуваат дека таму...

Не дозволувајте да умрете без да го искусите ова чудо –...

Ние го сакаме, бидејќи неговите дела се покриени со митови и мистерии, тие може да се читаат одново и одново. Тој многу му кажа...