Thursday, December 1, 2022

Единствената личност која ќе биде целиот живот со вас сте вие...

Како да останете млади? 1. Отфрлете ги ирелевантните броеви. Ова вклучува возраст, тежина и висина. Нека лекарите се грижат за тоа. Затоа ги плаќате. 2. Чувајте...

Колку сте постари, толку помалку ќе им верувате на луѓето!

Луѓето доаѓаат во вашиот живот, честопати многу ненадејно, но скоро со истото изненадување излегуваат од него. На некои од вас, некогаш им...

Моли се како можеш и умееш, само моли се што почесто!

Сакаш ли твојата молитва да биде срдечна и Бог да ја прими, тогаш направи го свое страдањето на твојот ближен. И само...

Очи ти сакам…

Љубов Очи ти сакам, молња да режат,кипнати гради оган да горат,врели ти усни жар да се сторат,под твоите рацепод...

И најзаљубениот маж поради овие карактеристики ќе ве напушти!

Знаете дека има некои карактеристики кои мажите не ги сакаат кај девојки, но дали знаете дека поради таквите карактеристики ќе ве напушт без размислување?...

Неколку причини поради кои бившиот ви праќа пораки!

И покрај тоа што веќе не сте заедно, тој постојано ви ѕвони и ви праќа пораки. Што се крие зад ова и зошто го...

Посебна е љубовта кон внучето, само тетките тоа може да го...

Да се биде тетка не е воопшто лесно и едноставно, но, нема поубаво нешто! Тетка е нешто повеќе од баба, од дедо, од стрина,...

“Времето поминато со тебе ми покажа што всушност недостига во мојот...

Николас Спаркс е писателот кој го освои светот со своите приказни кои се раскажани на прекрасен начин. Секое негово дело ќе ве...

Големите луѓе не ги комплицираат нештата!

Има мали луѓе. Има и големи! Ситните души комплицираат, сакаат да покажат моќ, ја користат секоја ситуација за да го зголемат своето влијание, не бираат...

Извинете ама јас не сум психотерапевт

Јас не се плашам толку многу од хемиските отрови, од климатските промени, од црните прогнози за иднината на светот колку што се плашам од...