Tuesday, October 4, 2022

Неколку причини поради кои бившиот ви праќа пораки!

И покрај тоа што веќе не сте заедно, тој постојано ви ѕвони и ви праќа пораки. Што се крие зад ова и зошто го...

Во овој град сум како Алиса во земјата на чудата!

Ме боли, колку и да ја лекувам изгореницава таа упорно не поминува, боли, пече, гори! Велат, ќе се изгориш на млеко, па потоа ќе...

Биди КУЛ невеста!

Ти си среќна и задоволна. Тоа е твој ден и ти ќе уживаш во него. Сите очи ќе бидат вперени во тебе, и тоа...

Единствено преку љубовта можеме да се осветиме – Епископ Партениј, игумен...

  Доколку сакаме да им помогнеме на нашите млади да ја спознаат непроценливата убавина на животот во Христа, неопходно е најпрво ние да се...