Saturday, April 1, 2023
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Книги кои ќе го освојат вашето срце

Предлог три книги за убав ден. Книги кои ќе го освојат вашето срце уште на првата стараница. Искра...

Вкусно кафе + интересна книга = добитна комбинација!

За убаво попладне што е потребно? Само вкусно кафе и супер интересна книга! За вас издвоивме три фантастично добри книги кои имаат способност да ви...

Филм за убав ден

Комедијата и драмата се споија во солидна реализација. Филмот пренесува низа емоции поврзани со желбата нашето семејство да не прифати и да биде наше....

Филм за убав ден

За денеска одбравме мистериозен трилер филм кој ќе ве воодушеви и долго ќе го раскажувате. Шпанскиот филм “The Hidden Face“ или „La Cara Oculta“ е...

Три супер интересни книги кои вредат да ги прочитате!

За денес одвоивме три, интересни и возбудливи книги кои вредат да бидат прочитани.  Жртвување со оган (Лепа Гештаковска Христовска) Младата Микаела останува сираче за време...

Книги кои ќе ви ги размрдаат мислите, ќе ви предизвикаат воздишки

И денешните три интересни книги ќе ве оставaт без здив, ќе ви ги раздрмаат мислите и ќе ви предизвикаат воздишки. Емоционална писменост (Клод Стајнер) Оваа книга е...

Предлог три книги кои вредат да бидат прочитани!

Времето поминато читајќи книга е квалитетно поминато време. Денеска за вас љубителите на пишаниот збор одвоивме три супер интерески книги кои вредат...

Три супер интересни книги – предлог книги за убав ден!

За денес одбравме три нови книги кои со сигурност ќе го задржат вашето внимание се до последната страница. Поканата (Вај Киленд) Го запознав Хадсон Ротшилд на...

Предлог книги за убав ден!

За денес одбравме три книги кои ќе го задржат вашето внимание се до последната страница... Уживајте!  Во еден момент (Гијом Мисо) Лиза и Артур можат да...

Книги кои треба да ги прочитате ова лето!

За денес одбравме три супер интересни книги од наши автори кои вредат да бидат прочитани.  Совршен допир (Ана Антовска) Марија е силна и независна архитектка,...