Tuesday, June 22, 2021
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Книги кои ви требаат во вашата домашна библиотека!

Збогатете ја душата со нови возбудливи приказни, збогатете ја и домашната библиотека со нови интересни книги! Старомодниот водич за љубов и романса (Кирсти Гринвуд) Џесика Бим...

Предлог три книги кои треба да ги прочитате

Од книги никогаш доста, нели?! Оти, се храна за умот, а без храна не се може. Зошто јас?...

Книгите кои оваа пролет мора да ги прочитате!

Правете работи кои ве радуваат, работи кои ве исполнуваат и ве надградуваат. Читајте секогаш и секаде. Слаткоречив туѓинец...

Филм за убав ден

Одбравме емотивна драма која нема да ве остави рамнодушни и ќе ве разнежни. Том е ветеран од Првата Светска војна кој живее заедно со својата...

Читаме, ќе читаме постојано!

Секоја книга е ново доживување, ново искуство и возбудливо запознавање со други култури, животи и приказни. Затоа читаме и ќе читаме постојано! До сите момци...

Филм за убав ден

Денеска гледаме одлична комедија која ќе не забавува и релаксира за убав неделен ден. Филмот “The Intern“ е напишан и режиран од Ненси Мејерс, а...

Книги кои ќе останат во вашето сеќавање засекогаш!

Продолжуваме да ве мотивираме да создадете подобра верзија од себе преку читање книги. Читајте редовно, читајте постојано. За денес одвоивме три книги...

Филм за убав ден

За убав крај на неделата, изгледајте маестрална драма. Филмот ја раскажува приказната за слеп човек по име Џејмс кој одеднаш прогледува. Се труди да живее...

Филм за убав ден

Одбравме филм кој е сниман по роман на Николас Спаркс и кој ќе ви измами колку насмевки, толку и солзи. Прекрасна романтична драма која...

Три книги кои вредат да ги прочитате

И денес одбравме предлог три книги кои вредат да бидат прочитани. Читајте секогаш и секаде! Скопјани (Гане Тодоровски)...