Monday, March 8, 2021
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Три психолошки книги кои вредат да ги прочитате!

Надополнувајте се читајќи. Времето минувајте го квалитетно. Вежбајте го мозокот секојдневно! Физика на тагата (Георги Господинов) Со оваа книга Господинов се издигнува над низините на комерцијалноста...

Љубовни приказни кои ќе ви го одземат вниманието

Во продолжение ви нудиме три интересни љубовни приказни од кои со тешко срце ќе се разделите. Ќе ги прочитате во еден здив и ќе...

Филм за убав ден

Избравме една романтична драма која ќе ви ги насолзи очите. Филмот “Me Before You“ е сниман според истоимената книга на Џоџо Мојес. Филмот е режисерско...

Предлог книги кои треба да ги прочитате!

За денес одбравте три супер возбудливи книги кои ќе го задржат вашето внимание се до последната страница. Улицата...

Мирисот на книга буди спокојство!

Нека овие книги ви го исполнат денот и нека ви дадат сила и верба во себе за среќна и спокојна иднина.  Ако не постои утре...

Што да им додадете во новогодишното пакетче на вашите деца?

Ако сакате вашите деца како возрасни да бидат активни читатели и да се свесни за моќта на книгата, започнете да им создавате навика за...

Книги во кои ќе се вљубите

Избравме неколку книги со интересни љубовни приказни кои ќе ве заинтересираат и нема да можете да ги оставите се до последната страница. Книги кои...

Филм за убав ден

Филмот за денеска ќе го раздвижи вашиот ум и ќе ве натера за размислување. Што се случува кога ништо не ви оди од рака, имате...

Се мислите која книга да ја прочитате?

И денес ви нудиме предлог од три интересни книги кои со сигурност ќе ги прочитате во еден здив.  Се, баш се (Никола Јун) Ова е приказна...

Ви се чита книга?

Ако сте на мисла која книга да започенете да ја читате ние ќе ви ја разрешиме таа мака. Имаме предлог од три интересни книги...