Saturday, April 17, 2021
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Книги кои раскажуваат поинакви љубовни приказни

Времето денеска баш и е не е погодно за долги прошетки на отворено. Но, тоа не значи дека дома треба да ви е досадно....

Филм за убав ден

И денеска не ве оставаме без добар филм. Изборот за денес падна на филмот “Parker“. Овој филм е режиран од Тејлор Хекфор и е одлична...

Книги кои ќе ве освојат од првата страница

Богат е оној кој чита. Оној кој патува во бескрајните предели на пишаниот збор и открива многу приказни, запознава илјадници ликови и судбини. Ви подготвивме...

Филм за убав ден

Петок попладне е време кога се прибирате дома и конечно може да олабавите од работа, телефон кој упорно ѕвони и здодевни луѓе. Петок попладне е...

Филм за убав ден

Филмот кој е наш предлог за денес е безвременски филм кој откако ќе го изгледате ќе посакате да го гледате уште неколку пати. “The Age...

Трилер книги кои нема да ве остават рамнодушни

Денеска, подготвиме листа на книги во кои ќе се вљубат сите оние коишто обожаваат трилер приказни, сакаат да се дружат со детективи и да...

Зошто ги сакаме книгите на Јелена Бачиќ Алимпиќ?

Последниве неколку години, жените на Балканот ги читаат книгите на Јелена Бачиќ Алимпиќ. Читаат и плачат. Бачиќ Алимпиќ за кратко време стана една од...

Филм за убав ден

Постојат филмови кои се типично женски. Нив многу ги сакаме. Еден таков е и нашиот денешен предлог, филмот "Under The Tuscan sun". Хероината на овој...