Friday, May 14, 2021
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Филмот кој е наш предлог за денес е безвременски филм кој откако ќе го изгледате ќе посакате да го гледате уште неколку пати. “The Age...

Трилер книги кои нема да ве остават рамнодушни

Денеска, подготвиме листа на книги во кои ќе се вљубат сите оние коишто обожаваат трилер приказни, сакаат да се дружат со детективи и да...

Зошто ги сакаме книгите на Јелена Бачиќ Алимпиќ?

Последниве неколку години, жените на Балканот ги читаат книгите на Јелена Бачиќ Алимпиќ. Читаат и плачат. Бачиќ Алимпиќ за кратко време стана една од...

Филм за убав ден

Постојат филмови кои се типично женски. Нив многу ги сакаме. Еден таков е и нашиот денешен предлог, филмот "Under The Tuscan sun". Хероината на овој...