И најзаљубениот маж поради овие карактеристики ќе ве напушти!

Знаете дека има некои карактеристики кои мажите не ги сакаат кај девојки, но дали знаете дека поради таквите карактеристики ќе ве напушт без размислување? Откриваме кои 5 карактеристики се најмногу непривлечни и што треба да промените ако сакате да го задржите вашиот маж до вас.

Опседнати сте со кариерата

Ова не е за жените кои сакаат да бидат одлични во она што го прават. Таквите жени ги почитуваат и се нурнуваат за нив. Тука мислиме на девојки кои се опседнати со својата работа и немаат време за својот партнер.

Злоба на завидно ниво

Никој не ги сака злобните суштества. Мажите сакаат нивната елегантна половина да биде едноставна и мила. Твојата радост ќе го привлече, но ако сте лути на луѓето околу вас, и сте им љубоморни, ќе го одвратите вашиот партнер и бидете сигурни дека ќе ве остави заради тоа.

Континуирана приказна

Како што жените сакаат да разговараат, мажите сакаат исто толку многу. Тие се отвораат на луѓето блиски до нив, и ако не им дадете шанса да дојде до збор, почнуваат да се чувствуваат како да ги пригушувате. Покрај тоа, тој ќе ве доживее како некој што се грижи само за себе.

Негативност

Секој сака да има позитивна личност до него. Ако постојано се жалите за нешто што мислите дека сте слаби, тоа негативно ќе влијае на него. Никој не сака да биде со жена која го прави несреќен, нели?

Голема посесивност

Ние веруваме дека секој човек сака да биде сигурен дека има некој кој секогаш се грижи за него. Но, ако се однесувате како да сте сопственик на партнер и сте љубоморни кога разговара со друга жена, му дозволувате да знае дека сте несигурни а тоа нема да му се допадне.

loading...