Домашното милениче треба да е рамноправен член во семејството!

Третирајте го и негувајте го домашното милениче за кое сте се одлучиле сами да го вдомите како рамноправен член од семејството. Сакајте го, подарете му нежности и љубов, оти тоа ве има само вас. Само во вас верува, само на вас се надева. Неизмерна е љубовта која тоа ќе ви ја пружи, денот ќе ви го порави, животот ќе ви го разубави.

За сите оние кои веќе имаат домашно милениче или оние кои сакаат да си вдомат а се двоумат како ќе го чуваат и каде да го сместат ние одбравме оргинални фотки кои ќе ви ја олеснат дилемата. Најдете си мајстор кој со задоволство ќе изгради дом по ваша мерка и желба за вашиот нов член во семејството наречен Љубов!

 

loading...