Што, всушност, е потребно за еден маж целосно да “полуди” по една жена?

Што, всушност, е потребно за еден маж целосно да “полуди” по една жена? Хемија, збир на околности, физичка атракција или нешто сосема друго? Зошто тие се одлучуваат токму за одредена дама, заборавајќи можеби дека постои нешто уште подобро? Постои “клуч”, а научниците велат дека се наоѓа во следниве карактеристики…

Жена која лесно може да биде среќна. Најлесно е за мажите да стапат во контакт со девојка која е насмеана, позитивна и ведра, и знаат дека тие ќе можат да ја направат среќна релативно лесно.

Жена која прави да се чувствуваш лесно и стабилно. Во друштво на љубената жена, човекот се чувствува како вистински човек – силен, способен и цврст. Таа му дава крилја.

Му се допаѓа кога една жена е отворена и спремна за љубов. Мажите сакаат да се сигурни дека не мораат се сами, и да се во друштво на жена која умее да им стави јасни граници, цели и да им докаже дека е спремна за љубов.

Сакаат да е жената слична на нив. Ги радува кога ќе запознаат жена која наликува на нив. Има ист поглед за светот, за животот и за иднината. Денес е тешко да се најде партенрка која живее исто темпо и дели иста визија со вас…

Правата жена поседува се што е потребно. Мажот едноставно едно утро ќе се разбуди и ќе сфати дека она е таа-правата. Можеби нема да знае да каже зошто баш таа, но е сигурен дека сака се што поседува она.

 

 

loading...