Десет работи кои треба веднаш да престанете да ги правите!

Сите ние сонуваме за исполнет, среќен живот и се прашуваме што треба да направиме за да имаме таков живот. Овој пат почнавме од другата страна. Ние ви спремивме десет работи кои треба да престанете да ги правите за значително да го подобрите квалитетот на вашиот живот.

  • Престанете да се жалите
  • Престанете да не се самоусовршувате и самонаградувате
  • Престанете да се критикувате себе си
  • Престанете да не ја планирате иднината
  • Престанете да трошите време со луѓе кои не ви допринесуваат во развојот
  • Престанете да бидете зависни од мобилниот апарат
  • Престанете да го штедите сонот
  • Престанете да трошите пари за неважни ситници
  • Престанете да го запоставувате своето тело
  • Престанете да не ја напуштате комфорната средина
loading...