Овој знак никогаш не е задоволен, никогаш не е заситен и секогаш бара нешто плус!

Родените во овој знак се личности кои се многу морални и со силен дух. Духовната нота им е нагласена. Секогаш се способни и спремни за акција. Тешко им е да се смират и да бидат на едно место. Тие имаат изузетно широки погледи.

Но, никогаш не се задоволни од себе си и секогаш одат напред.

Плановите ги прават грубо, но кога ќе дојдат до деталите умеат брзо и вешто да ги средат.

Успешни се во сите работи што ќе ги започнат,проблемите секогаш ги решаваат а сепак постојано ги мачи чувството на незадоволство. Стрелците се тие кои се незаситни и кои секогаш бараат нешто плус!

 

loading...