Новогодишно дрвце накитено со желби поставете во домот!

На прагот ни е Новогодишната еуфорија, а сигурни сме дека дел од таа атмосфера ќе сакате да внесете и во вашиот дом. Пратете ги нашите совети и и осетете ја магијата на празниците!

Уште сега поставете дрвце во голема вазна во домот кое ќе го украсите со лампиони, ливчиња со желби, или свеќички. Нека тоа биде најава за празните! Целотот семејство нека закачи по некое плико во кое ќе ја напише желбата за која ќе се помолите да се исполни сите заедно.

 

loading...