Зошто луѓето не го сакаат овој хороскопски знак?

Можеби поради недостаток на емпатија за другите.Тие се супер забавни, искрени пријатели, екстра и бум – во еден момент сте шокирани како немаат чувство кога и како да се однесуваат и не знаат да бидат тука кога ви е тешко.

Сите се големи демагози, склони кон ниски удари и провокации – можат да ви кажат нешто најлошо, а потоа одеднаш да ја сменат темата и да се претворат во жртва.

Умеат да манипулираат. Многу се арогантни и радикални. Не се врзуваат за луѓето лесно. Кажуваат отворено што мислат и сакаат без да размислат малку и за последиците.

Своите желби и интереси секогаш им се на прво место, па често се случува луѓето кои се родени во најискрениот знак Стрелец да менуваат друштва и да се зближуваат со нови пријатели, оти старите одамна си заминале и ги оставиле.

loading...