Празничната магија нека завладее во вашиот дом со уникатна и креативна елка!

Започна новогодишната еуфорија, а ние сме сигурни дека и вие сакате да внесете барем мал дел од неа во вашиот дом. Ве советуваме оваа година да бидете малку повеќе креативни и во главната соба во домот да поставите уникатна и невообичаена елка. Сликите во продолжение се за да ве мотивираат и инспирираат. Бојата на лампионите нека одговара со онаа на ентериерот во домот. Нека блеска целата дневна просторија од сијачичките кои ќе ги оставите на уникатната елка. Празничната магија нека завладее во вашиот дом со уникатна и креативна елка!

loading...