Доколку на овој знак му влијаете врз слободата збогувајте се со него!

На овој знак слободата му е темел и во емотивните и во еротските врски. Овој знак не е љубоморен, на својот моментален или животен избраник му остава простор за себе, за излегување, за дишење… Но, се тоа важи и за него. Слободата му е најслабата страна, доколку се обидете да му ја попречите тој порано или подоцна ќе исчезне, без глас…

Уште на самиот почеток на врската доколку партнерот ги прифати како слободни и слободноумни, тие тоа ќе го очекуваат и понатаму. Верни се, слободни, самостојни и свои. Нивните насмевки се нивно секојдневие, не зависат од другите а со тоа и не дозволуваат другите да влијаат на нив. Луѓето родени во знакот на Водолија и да ве сакаат бескрајно многу доколку ги контролирате, ограничувате и гушите тие ќе ве напуштат како да не ве сакале никогаш! Горди се на својот отворен и слободен ум, што уште повеќе им дава сила да се справат со неправдата која се врши врз нив.

loading...