Практично огранизирање на просторот за оние кои имаат во домот и машина за сушење на алишта!

Често пати просторот умее да не ограничи, да ни ги скрати рацете и да се прашуваме што, каде и како да поставиме од апаратите за домаќинство кои ни се неопходни, а сепак за нив немаме место. Во продолжение ние за вас одвоивме фотографии кои успешно ќе ви го решат проблемот. Направете мини перална во еден мал дел од домот, или во тоалетот, сместете ја машината за перење алишта заедно со сушалната и корпите за алишта на практичен и иновативен начин.

loading...