Креативни идеи како да ги маскирате каблите во вашиот дом!

Каблите денеска се составен дел од нашиот живот, но тие често го расипуваат впечатокот за внатрешноста во домот и го нарушуваат целокупниот изглед што сакаме да го постигнеме во просторот, се појавуваат на местата каде што не се планирани и на некој начин не се добредојдени.

Сепак, без кабли не можеме. Тие се напојувани од сите модерни уреди во нашиот дом кои станаа длабоко вградени во нашите секојдневни активности. Она што можеме да го направиме е да ги маскираме на креативни и уникатни начини и да си направиме, практична – декорација. 

 

loading...