Направете сами ѕиден часовник од сопствените спомени!

Луѓето откриваат различни начини да ги изложат сите фотографии што им драги и ги потсетуваат на среќни моменти од нивниот живот. Со вклопување на практичен и креативен начин, нивната вредност ќе се дуплира. Ѕиден часовник – идеален начин за прикажување на вашите фотографии. Единствено што ви треба е механизам за часовник и фотографии кои ви се многу важни. Тие можат да бидат во рамка или да ги закачите поединечно. За создавање на ова прекрасно уметничко и кретивно парче за на ѕид треба да планирате малку и целиот процес не е воопшто тежок.

loading...