Пет прозводи кои треба да ги има секоја жена на работното место!

Често се случува на половина од вашето работно време да останете без шминката која сте ја нанеле утрото на вашето лице? Вие не сте единствени! Со цел успешно да го надминеме овој проблем и да ја одржиме нашата свежина во текот на работното време, покрај производите што ги имаме секогаш во чантите, треба да имаме и од оние кои ќе станат наша канцелариска опрема!

Секоја жена треба да ги има овие 5 производи заедно со неа на работно место: Сет четка за коса и огледалце во едно, шампон за суво миење на коса, пудра за лице, дезодоранс и лак за нокти.

loading...