Дали намерно ги заведуваш мажите кои не ти се допаѓаат?

Ова се јасни знаци дека заведување мажи е хоби кое што го уживате. Овие грди навики не само жените туку и мажите ги имаат. Оваа состојба доведува до бројни недоразбирања, конфликти и на крајот скршено срце… Обично таквите луѓе дури и по отворен разговор, повторно се обидуваат да ве извлечат.

Ова се знаци дека сте кралица на лажни надежи: Постојано го давате својот телефонски број. Иако знаете дека не е потребно токму тој маж да ви се јави вие го давате бројот само за да си го поплните времето и егото. Оддржувате комуникација со мажи со кои не сакате ништо и им давате надеж постојано. Смислувате изговори наместо искрено да кажете дека не сакате да излезете и да се видите. Љубоморни сте, не ви се допаѓа, не сакате ништо да имате со него, но сепак сакате целотот свое внимание да ви го посветува на вас.

loading...