Со храна спречете го кариесот, болестите на непцата и освежете го здивот!

Продуктите кои ќе ги прочитате во продолжение се навистина здрави а најважно е дека се многу лесно достапни. Делуваат лековито, а со нивно внесување ги заштитуваме забите, устата и целиот дигестивен систем.

Ги нема многу на број, па затоа претпочитајте редовно да ги консумирате!

Сирење

Пилешко месо

Цимет

Ореви

Јогурт

Чај

Суво грозје

 

loading...