На овој знак партнерката секогаш му е на прво место!

Овој знак потполно се препушта на љубовта. Ретко се кара со партнерот, секогаш се труди да најде компромис. Толерантен е и трпелив.

Понекогаш љуби силно дури и кога тоа е на сопствена штета. Секогаш ја става партнерката пред себе си и го прави она што е најдобро за партнерката а не за самиот себе.

Отворен е, но и ранлив, често завршува повреден затоа што партнерката не му возвраќа секогаш со иста мера. Овој знак секогаш го извлекува и гледа само најдоброто од другите. Љубота го занесува мажот роден во знакот на Вага па е склон да ја идеализира саканата личност. 

loading...