Најавете го најголемиот празник!

Од најмалите до најсарите генерации, сите се радуваме на големиот празник Велигден. Со нетрпение го чекаме и со задоволство ја подготвуваме велигденската атмосфера во домовите. За денес одвоивме слики кои ќе ве меотивираат да си порачате или сами да изработите велигденско венче за на врата. Со јајценца, пилиља, зајчиња или цвеќенца. Нека биде по ваш вкус, но не заборавајте дека задолжително е да биде шарено и весело и да нуди радост на секој поглед.

loading...