Идеални велигденски патувања!

Ниските температури набрзо ке поминат, а потоа одеднаш ќе дојде убаво време и можност за патување. Велигденските патувања се идеални бидејќи цените не се премногу високи, не ви е потребен длабок џеб и се идеална можност да се разбудите од зимскиот сон.

Неколку прекрасни дестинации кои се создадени за пролеттни патувања:

Венеција 

Прага 

Рим 

Барселона 

Фиренца 

Будимпешта 

Милано 

 

 

loading...