Сестрата е пријател без рок на траење!

Да се има сестра е прекрасно. Највредниот подарок од родителите е сестрата, таа е гаранција за подоборо утре, за посветла иднина и лек против самотија.

Кога сите ќе си заминат таа се уште ќе биде тука, само таа единствено никогаш нема да те гледа како конкуренција и нема да биде на тебе љубоморна. Гордо исправено ќе стои пред тебе, со насмевка ќе се носи со твоите успеси, со истрајност и искра во очите ќе ги решава твоите проблеми.

Сестрата е дар од бога. За неа се на светот, неа за ништо!

Ада М. Испратете и вие ваш текст на info@ubavo.mk

Advertisements