Ќе изгледа како да сте потрошиле цело богатство за да ги набавите, а потребен е само мал труд и креативна мисла!

За љубителите на ретро стилот, за љубителите на необични и несекојдневни работи – од стариот мебел создадете ултра штосни мини тоалети. Поиграјте си со боите, внесете шари во домот.

Натказните за кои помисливте дека е време да ги извадите од домот претворете ги во интересни шарени мебел парчиња. Ќе изгледа како да сте потрошиле цело богатство за да ги набавите, а потребен е само мал труд и креативна мисла. Нека сликите во продолжение ве мотивираат!

loading...