На какви мажи жените не можат да одолеат?

Отсекогаш било проблематично да се одреди точно што сакаат жените, но многу е лесно да се наведат типовите на мажи на кои речиси се “паѓа”, меѓутоа, секој од нив има некои карактеристични дефекти со кои подоцна жените треба да се справат.

Истакнуваме пет видови на мажи на кои секоја жена паѓа, како и нивните најголеми недостатоци:

1. Непоправлив романтичар

Ќе купи цвеќиња, остава слатки пораки во станот, прави романтични вечери. Таквиот маж е вистински идеал од филмот, но нивниот поголем проблем е што тие се згрозени од идејата за љубов, така што тие не можат да се справат со вистинските проблеми во врска.

2. Шмекер

Тој остава впечаток на совршен човек, господин. Тој прави се за да те победи, а ти се чувствуваш дека тој е оној кој е вистински, но како победник по природа, кога ќе те освои некогаш како трофеј, наскоро ќе му е здодевно и ќе продолжи понатаму.

3. Еден постар човек кој знае што сака

Жените кои имале многу незрели партнери, кои не биле сигурни што сакаат од животот, лесно ќе бидат заинтересирани за некој кој има доволно животно искуство и знае што сака, сепак, ако разликата во возраста е преголема, овој проблем може да се сврти против понежниот пол.

4. Силен маж

Во негово друштво ќе се чувствувате безбедно и женствено, но воопшто не е чувствителен на душата на нежната жена, и тоа едноставно го гуши.

5. Смешко

Со него животот е постојана забава, постојано сте во воздух и се смешкате, но кога ќе почувствувате недостаток на внимание, сè едноставно нема да биде забавно.

loading...