Фризури за на плажа, фризури за долго топло лето!

Нема подобри прамени од оние што природно ги прави комбинацијата од сонце и море. Ова ќе ви го каже секој фризер со совет плус дека треба да земете спреј за коса за на плажа, како и спреј за стилизирање кој ќе ви прави убави бранови на вашата коса, заедно со неколку вешто потези на вашите прсти. Кога зборуваме за фризури за на плажа, жените најчесто одбираат функционалност. На голема топлина не е секогаш убаво да вашата коса паѓа на вашето лице, и затоа голем број на дами одбира да ја соберат.

Ова лето, во мода е да вклучите и свилена шарена марама. Таа ќе биде корисен детал, и навистина не зазема многу време и вештина. На среќните жени со здрава и долга коса не им е потребна голема помош со фризурата. Солена вода, малку “брзи” прсти и фризурата е тука! Ако ви недостасува инспирација, ги најдовме најубавите фризури за долгото топло лето. Можеби ќе најдете нешто за себе, на сликите во продолжение!

loading...