Дали децата да растат со домашно милениче?

Што мислите? Дали за едно дете е здраво да расте со домашно милиниче?

Пет причини зошто да чувате домашно милениче додека расте вашето дете:

Ќе расте со искрен пријател.

Ќе има секојдневна љубов која ќе е додадена на вашата.

Низ игра ќе научи да споделува.

Ќе стекне навика за грижа, посветеност и љубов.

Здраво е за менталниот склоп на секоја личност

Нашиот став е дека домашното милениче е многу важен фактор во растот на едно дете. Еве неколку фотографии кои ќе ве разнежнат до максимум! 

 

 

 

loading...