Овие дестинации се особено привлечни за време на зимскиот период!

Патувањето во зима често знае да биде волшебно, бајковито и незаборавно. Постојат места кои се попривлечни за туристите за време на зимскиот период, кога температурите се ниски а снегот танцува над градот. Доколку сте и Вие вљубеник во патувања, сигурно веќе го кроите својот план за овогодишно зимско патување од бајките. Ние за вас подготвивме топ девет дестинации за оваа зима. Одлучете се за зимско патување, не двоумете се.

Прага

Амстердам 

Будимпешта 

Цирих 

Лисабон 

Виена 

Венеција 

 Салцбург 

Париз 

loading...