Ако го практикувате овој романтичен трик во врската, вашиот однос е посилен од било кога!

Двојките кои имаат прекари еден за друг се многу посреќни и имаат поцврста врска отколку оние кои немаат, покажала една студијата.

Имено, според истражувањето кое било спроведено од Superdrug Online Doctor, се докажало дека употребата на прекари го зголемува заемното задоволство на паровите за 16%, додека епитетите како “убавино”, “душо” или “мила” го подобруваат расположението на жените за дури 90 проценти.

Она што е исто така е многу ефикасно е дизајнот на уникатен прекар за вашата подобра половина, за која се докажува дека ќе создаде посилна врска помеѓу вас и ви дава чувство на мал затворен свет каде што само вие двајца уживате.

Исто така, присуството на прекарот е за релаксирана и убава врска, бидејќи тоа значи дека сте доволно добро запознаени за да си создадете ваш мал, приватен љубовен јазик.

loading...