Какви чанти ќе се носат оваа пролет?

Чантата е најважниот женски додаток. Без разлика дали е изработена од вештачка кожа или од природни материјали, дали е во ретро стил или со животински принт, чантата е задолжителен моден детаљ. Детаљ што го комплетира комплетниот стајлинг и му дава елеганција.

Погледнете какви чанти ќе се носат оваа пролет 2020!

loading...